Politica de confidențialitate

Securitatea datelor si politica de confidentialitate
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, precum si Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati ale dumneavostra sau ale altei persoane.
 
Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
– trimiterea de informari si anunturi, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)
 
Va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unui tert baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale. Ele se pot pune la dispozitia organelor in drept in cazul in care exista justificarea solicitarii acestora pentru verificarea tranzactiilor comerciale.
 
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre dvs. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
 
In cazul in care Utilizatorul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre cartifrumoase.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii.
 
R.G.SALES.ACTIVITY SRL-D (cartifrumoase.ro) nu solicita Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale.
 
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.cartifrumoase.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.cartifrumoase.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.cartifrumoase.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.