Yoga tibetana pentru sanatate si starea de bine

Yoga tibetana pentru sanatate si starea de bine
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 148
Format: 13*20
Categoria: Yoga

Vreau mai multe informații!

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați numărul de telefon la care puteți fi contactat
*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
?
Completați întrebarea dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Yoga tibetană pentru sănătate şi starea de bine. ştiinţa şi practica vindecării corpului, energiei şi minţii  - Alejandro Chaoulse

 

 În timp ce yoga a devenit o practică obișnuită pentru sănătate și bunăstare, instrumentele ancestrale de yoga tibetană au rămas secrete timp de secole. Numite și „mișcările magice“, tehnicile din yoga tibetană îmbunătățesc forța fizică și sănătatea emoțională și mentală, vindecând sistemul corp-energie-minte cu un sentiment de conștiență și armonie. 

În cartea sa Yoga tibetană pentru sănătate şi starea de bine, dr. Alejandro Chaoul se concentrează asupra celor cinci principale energii ale respirației din medicina și yoga tibetane și asupra modului în care mișcările speciale ale corpului pentru fiecare dintre aceste energii activează cele cinci chakre din corpul nostru. 

Dr. Chaoul îți împărtășește experiențele sale de practică zilnică în diferite medii și culturi, punând accentul pe un stil de viață simplu, accesibil și facil, adaptat la lumea reală. El îți oferă, de asemenea, o înțelegere contextuală a istoriei și a stilului tibetan de yoga. Cu astfel de instrumente îndelung testate și practicate, vei putea să elimini și tu pe deplin obstacolele din viața ta și să te bucuri de sănătate și starea de bine.

 

CUPRINS:

 

Cuvinte de apreciere pentru cartea Yoga tibetană pentru sănătate şi stare de bine... 5
Cuvânt înainte... 11
Prefaţă... 15
Introducere... 19

Capitolul 1 Yoga Ligmincha a Instrucţiunilor lui A... 33
Capitolul 2 Mişcările de yoga tibetană din Instrucţiunile lui A... 59
Capitolul 3 Yoga tibetană Bon - o scurtă istorie... 105
Capitolul 4 Yoghinul modern... 115

Postfaţă    A împărtăşi din inimă... 125
Resurse... 127
Note... 129
Cuvinte de recunoştinţă... 135
Despre autor... 141

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0477 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.