Vieţi paralele. Fluctuaţii în câmpul cuantic

Vieţi paralele. Fluctuaţii în câmpul cuantic
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
Autor:
ISBN: 973-88105-9-4
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 128

DESCRIERE

O deplasare în campul cuantic aduce o viată paralela, iar acum, tot ce este în acea viată este diferit. Relaţia cu tine si cu mediul tău este înălţată, caci ceea ce te constrângea înainte nu mai este o influentă de constrângere în noua deplasare.

Acum, eşti într-o exista paralelă. In existenta paralelă, mintea noastră nu părăseşte corpul în vechea stare, ci mai degrabă, corpul poate si el să trăiască în existente paralele, pentru că este făcut din material cuantic. Acum, el este deplasat în sala cea nouă, în viata cea nouă - si totul este diferit.

Lucrul care devine evident este că punctul culminant, care îti guverna viata înainte, acum nu mai este. Vechiul punct culminant nu mai este evident în viata cea nouă, iar influentele acestuia nu se mai văd în oameni, în locuri, în lucruri, în momente si în întâmplări. Acesta este adevărul.
Această cunoaştere este cheia către împărăţia cerurilor. (Ramtha)

Mintea este cea care fluctuează în ceea ce se numeşte fluctuaţie cuantică într-un câmp cuantic, o deplasare de la o stare a câmpului într-o altă stare a câmpului.
Ca urmare, mintea este „câmpuri cuantice, particule cuantice, viaţa care vă aparţine vouă, experienţele”. Voi faceţi noi realităţi, din particule de înţelepciune. Voi folosiţi acum aceleaşi particule ca şi atunci când eraţi la nivelul dimensiunilor foarte mici, pentru a crea nivelul lucrurilor foarte mari din viaţa voastră.

În călătoria voastră până jos, aici, toate particulele cuantice din aceste câmpuri sunt experienţele voastre în coborâre. Aţi făcut această coborâre ca să ajungeţi aici.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.