Viata Sfintului Iacob Romanul si vietile sfintilor romani cu moaste

Viata Sfintului Iacob Romanul si vietile sfintilor romani cu moaste
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Anul publicării: 2008
Pagini: -

DESCRIERE

Viata Sfintului Iacob Romanul si vietile sfintilor romani cu moaste - Gheorghe Babut

 
Biserica ortodoxă este întemeiată pe Golgota în 14 aprilie, în anul 34 de Iisus Hristos, apoi la Rusalii la 50 de zile pe Apostoli.Iisus Hristos este temelia Bisericii și Apostolii și Proorocii. Copacul verde este Biserica Una, Sfîntă, Sobornicească, Apostolească, Ortodoxă Biserică, asta este originală și verde, vie. Capul Bisericii ortodoxe este Iisus Hristos. Biserica de la Rusalii stă pe Sinodul apostolic din Ierusalim din anul 51 și pe aceste 7 Sinoade anul 325-787.
 
Biserica se numea ” Ecclesiastiki ortodoxi catoliki”, adica Biserica ortodoxă universală. Copacul verde este Biserica ortodoxă, partea uscată a copacului sunt cele întemeiate de oameni. Lipiţi-vă de copacul verde, dacă vreţi Raiul. Reveniţi la ortodoxia celor 7 Sinoade Ecumenice. Iisus Hristos se naşte în anul 750 de la întemeierea Romei, anul 4. î. e. n, anul 5508 de la Adam, anul 1 al erei creştine, în 25 decembrie şi împarte istoria în două, trăieşte pînă în anul 34, Vineri orele 15, luna aprilie (Nissan) 14, cînd moare. Avem date sigure că, Iisus Hristos a trăit 33 de ani, 3 luni şi 20 de zile. Refacerea „Copacului Bisericii” se face prin întoarcerea la credința Ortodoxă, vezi „Sfârșitul Omului” de Zosima Pascal. Unirea bisericilor se va face prin revenirea la credința ortodoxă, în care aţi fost la început.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0310 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.