Viata dupa viata. Investigarea unui fenomen: supravietuirea dupa moartea corpului

Viata dupa viata. Investigarea unui fenomen: supravietuirea dupa moartea corpului
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-88406-0-7
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 176

DESCRIERE

… prezintă peste o sută de cazuri de "moarte clinică" - persoane care au fost declarate decedate şi apoi au revenit la viaţă.

Publicată pentru prima dată în 1975, această explorare devenită clasică a ceea ce se întâmplă după moarte a stârnit o veritabilă revoluţie în modul în care este percepută viaţa de "dincolo", transformând pentru totdeauna ideile şi optica populară privind aceste două mari mistere: viaţa şi moartea - şi pragul dintre ele.

Cazurile prezentate se constituie în dovezi ale existenţei vieţii după moartea trupului, relatările celor care au trecut acest prag oferindu-ne o imagine impresionantă a păcii, seninătăţii şi iubirii necondiţionate care ne aşteaptă, pe toţi, "dincolo".

Raymond Moody este doctor în filosofie al Universităţii Virgmia, doctor în psihologie al Colegiului West Georgia şi doctor în medicină al Colegiului Medical din Georgia.

" Viaţă după viaţă ne-a readus în atenţie ceea ce omenirea a ştiut dintotdeauna despre moarte. Nu murim pur şi simplu; fenomenul morţii este mult mai complicat. Este o carte fără vârstă, care va fi şi peste douăzeci şi cinci de ani la fel de importantă precum era în urmă cu un sfert de secol." MELVIN MORSE

"Am învăţat multe despre procesul morţii, dar avem încă numeroase nedumeriri cu privire la momentul trecerii pragului şi la ceea ce se întâmplă cu pacienţii noştri în clipa în care sunt declaraţi clinic morţi. Studiile de tipul celor pe care dr. Moody le prezintă în cartea sa vor aduce o nouă lumină în acest domeniu şi ne vor confirma ceea ce ştim de două mii de ani - şi anume că există viaţă după moarte." ELISABETH KUEBLER-ROSS

CUPRINS:

PREFAŢĂ de dr. Melvin Morse ... 9
CUVÂNT ÎNAINTE de dr. Elisabeth Kuebler-Ross ... 19
INTRODUCERE ... 23

1. FENOMENUL MORŢII ... 27

2. EXPERIENŢA MORŢII ... 35
Caracterul inefabil ... 39
Aflarea veştii ... 40
Sentimente de linişte şi pace ... 42
Zgomotul ... 43
Tunelul întunecat ... 44
În afara corpului ... 47
Întâlnirea cu alţii ... 65
Fiinţa de lumină ... 68
Retrospectiva ... 73
Graniţa sau limita ... 82
Revenirea ... 86
Discuţiile cu ceilalţi ... 92
Efectele asupra vieţii celor implicaţi ... 97
Noi perspective asupra morţii ... 101
Coroborarea ... 105

3. PARALELE ... 114
Biblia ... 114
Platon ... 118
Cartea tibetană a morţilor ... 121
Emanuel Swedenborg ... 123

4. ÎNTREBĂRI ... 128

5. EXPLICAŢII ... 145
Explicaţii supranaturale ... 146
Explicaţii naturale (ştiinţifice) ... 146
Explicaţii psihologice ... 157

6. IMPRESII ... 164

POSTFAŢĂ ... 168
MULŢUMIRI ... 175

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0218 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.