Viata dupa moarte. Puterea dovezilor

Viata dupa moarte. Puterea dovezilor
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 274
Format: 13*20

DESCRIERE

În „Viaţă după moarte”, Chopra analizează ultimele descoperiri ştiinţifice şi marile tradiţii spirituale, pentru a furniza o hartă a vieţii de după. Este o călătorie fascinantă în multiplele niveluri ale conştiinţei.

Dar mult mai important este mesajul său imperios: Cei pe care îi întâlneşti în viaţa de după şi ceea ce experimentezi acolo reflectă credinţele, aşteptările şi nivelul de conştiinţă pe care le ai în prezent. Aici şi acum poţi influenţa ceea ce ţi se întâmplă după ce mori. „Viaţa după moarte” ne invită să devenim co-creatori în tărâmul subtil şi, pe măsură ce ajungem să înţelegem realitatea unică, alungăm temerile iraţionale şi căpătăm un sentiment divin al extraordinarului şi al puterii personale.

Chopra ne spune că există o mulţime de dovezi că "viaţa de dincolo" nu este separată de această lume printr-un zid de netrecut; de fapt, o unică realitate cuprinde toate lumile, toate timpurile şi locurile. La sfârşitul vieţilor noastre, "trecem dincolo", într-o nouă fază a aceleiaşi călătorii a sufletului, în care suntem chiar în acest moment.

CUPRINS:

Viaţă după moarte, privire generală: viaţa de dincolo... 6

1. Moartea la uşă... 28
2. Leacul pentru moarte... 41
3. Moarte îndeplineşte trei dorinţe... 51
4. Scăparea din laţ... 57
5. Drumul spre iad... 76
6. Fantomele... 87
7. Firul invizibil... 98
8. Perceperea sufletului... 112
9. Două cuvinte magice... 1223
10. Supravieţuirea după furtună... 142
11. Ghizii şi mesagerii... 158
12. Visul continuă... 173
13. Este Akasha reală... 199
14. A gândi dincolo de creier... 217
15. Mecanica creaţiei... 240

Epilog Maha Samadhi... 254
Notă de lectură... 258

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0509 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.