Viata duhovniceasca. Temeiuri, primejdii, trairi mistice

Viata duhovniceasca. Temeiuri, primejdii, trairi mistice
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 160

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

…am reunit în cartea de faţă două dintre cele mai populare scrieri duhovniceşti ale renumitului teolog şi îndrumător de suflete Serafim Alexiev (1912-1993) – "Viaţa duhovnicească a creştinului ortodox" şi "Trăire duhovnicească şi înşelare", scrieri ce au fost traduse, în scurtă vreme de la apariţia lor, în mai multe limbi şi care s-au dovedit de un real folos credincioşilor ortodocşi de pretutindeni. Dacă în prima carte ne este aşternut înainte drumul bătătorit al sfinţilor, drum care trebuie urmat nemijlocit de creştini pentru dobândirea mântuirii, în cea de-a doua carte suntem preveniţi asupra primejdiilor ce se ivesc la tot pasul înaintea noastră – atât asupra celor de-a stânga, cât mai cu seamă asupra celor de-a dreapta (vise, vedenii, felurite înşelări ale minţii etc.). S-a adăugat, la sfârşit, o folositoare Pravilă de vieţuire evlavioasă a Sfântului Arhiepiscop Platon al Kostromei (1809-1877), pentru a pune astfel la îndemâna credincioşilor de astăzi un îndrumar concis, dar pe deplin lămuritor, al trăirii duhovniceşti.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0264 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.