Viata ca bataia din aripi a fluturelui. Diagnosticarea karmei - vol 12

Viata ca bataia din aripi a fluturelui. Diagnosticarea karmei - vol 12
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-954-9481-15-0
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 202

DESCRIERE

Când ne emoţionăm, ne îngrijorăm, muşchii se încordează prin reflex. O asemenea reacţie este necesară pentru ca în caz de pericol să putem fugi repede, dar dacă conştiinţa nu poate să se calmeze, ea în continuu reînnoieşte situaţiile stresante şi atunci convulsiile muşchilor cauzează boli.

Când muşchiul se încordează, izbucneşte energia exterioară, rudimentară şi brusc se reduce energia subtilă. Pentru a curge energia subtilă, care duce la dezvoltare şi schimbare, muşchiul trebuie să se destindă.

De aceea omul încordat, rigid, niciodată nu-şi va îmbunătăţi rezultatele sportive, oricât de mult s-ar antrena. Aşa că, încordarea muşchilor, încă o dată dovedeşte că voi nu puteţi să vă încetiniţi sau să vă deconectaţi conştiinţa.

Tehnicile de deconectare a conştiinţei sunt cunoscute de mult. Acestea sunt şi stropirile cu apă rece dimineaţa, şi baia, şi excursiile în mijlocul naturii, mersul monoton şi muzica ritmică - am vorbit deja despre acestea.

CUPRINS:

Viaţa ca bătaia din aripi a fluturelui. Trepte. Schimbarea obişnuinţelor. Structura X. Lecţia din Harkov. Adresându-te zilei de mâine. Consultaţie. Incă un pas înainte. Joc. Sodoma şi Gomora. Psihanaliza. Seminar în Frankfurt. Munca de autoeducare. Unitatea. Clasificaţia. Continuarea analizei. Arta iubirii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0384 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.