Vestigii de la o alta omenire

Vestigii de la o alta omenire
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-973-46-6861-8
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 184
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Vestigii de la o alta omenire - Florin Gheorghita

 
Din timpuri nebănuite, au ajuns pînă la noi uluitoare tezaure de cunoaştere. Cine sunt creatorii lor? Cum se poate ca anumite obiecte care datează de dinainte de apariţia omului pe Pămant să pară totuşi fabricate industrial ori să anticipeze cu zeci de milioane de ani realizările tehnice ale prezentului? Este posibil ca oamenii şi dinozaurii să fi coexistat?
 
Iată cîteva întrebări la care, bazîndu-se pe surse mai puţin accesibile, ilustrate cu numeroase fotografii, Florin Gheorghiţă are un singur răspuns: în vremuri ancestrale, au mai existat pe Terra, în mod repetat, omeniri care, după ce au atins un înalt nivel de civilizaţie şi progres tehnico-ştiinţific, au fost distruse în mod ciclic de cataclisme produse la scară planetară.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă 
 
Capitolul 1. Sugestii străvechi pentru aparate moderne
 
Strămoşii zburau cu avioane 
Satelitul divin 
Note
 
Capitolul 2. Tezaure oferite de o civilizaţie dispărută 
 
Muzeele cunoaşterilor ascunse
Urme de oameni şi dinozauri din altă eră 
Note
 
Capitolul 3. Vestigii tulburătoare
 
Legendele Sorilor 
Dovezi impresionante 
Note

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0248 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.