Vampirii energetici. Metode de autoaparare

Vampirii energetici. Metode de autoaparare
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-7719-42-5
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 166

DESCRIERE

In natura, schimbul energetic se realizeaza permanent, in lumea energiei traieste si de asemenea exista omul. Toata viata lui este un circuit energetic in diferite doze de emisie si absorbtie.

Cind omul produce el insusi energie necesara pentru a exista in raport cu ceilalti oameni, isi daruieste energia, primind-o in schimb pe a altora, in felul acesta oamenii relationeaza, fac schimb de senzatii, de stringeri de mina, de sentimente, cuvinte, ginduri.

Dar unii oameni, ca urmare a unei imaturitati sufletesti si a lenei sau insusirilor egoiste, prefera sa ia mai mult decit ofera. Captindu-si energia necesara, ei comit atacuri energetice - in esenta, un furt de forte vitale.

… in fiecare dintre noi are loc in permanenta o lupta intre Dumnezeu si Diavol. Dar oamenii sint „orbi", ei nu stiu, nu vad ce se intimpla in jurul lor. Iar razboiul fortelor subtile este de asemenea invizibil pentru ei. Unde are el loc? Care sint telurile Iui?

Lumea insasi este acest razboi continuu si cimpul de operatii il reprezinta omul. Iata si de ce am apelat la un termen militar precum e „atacul". Fortele intunecate nu trebuie niciodata subevaluate. Ele invadeaza in permanenta si se fac prezente in acele manifestari ale vietii omenesti unde controlul mintii este slab.

Prin urmare, ce se intimpla in decursul schimbului energetic inegal? In ce consta pericolul? Acest fenomen este numit frecvent „vampirism". Legendarii vampiri din poveste parca se hraneau cu singele propriilor lor victime. Ce fel de singe beau si ce fel de vampiri sint? Astea sint basme! Asa ceva nu exista! mi se va spune. Eu pot raspunde intr-un singur fel: cit de mult as vrea sa fie acestea basme!

In realitate, desigur, ar fi fost mai adecvat sa numim acest fenomen vampirism numai in cazul in care are loc un atac cu totul constient, indiferent de felul in care il resimtim. Astfel de cazuri exista, se intelege, dar sint foarte rare. (Fenomenul despre care vorbim in fapt s-ar numi mai propriu parazitism, o dorinta constienta sau inconstienta de a trai pe socoteala altuia).

Este vorba de aşa-numita intervenţie energetică. Se poate spune şi astfel: atacul psihic.

De ce se întîmplă aşa ceva? Cum se resimte? In ce constă pericolul? Să încercăm să răspundem la întrebările puse. Ce ne trebuie pentru aceasta? Experienţa vieţii şi, înainte de toate, o minte deschisă cunoaşterii, desprinsă din plasele raţionalismului.

Ne-am obişnuit să vedem doar o parte a lumii. Ceea ce răzbate cîteodată întîmplător, "printre rînduri", din Cartea Vieţii se întîmplă să fie greu de captat. Uneori, dimpotrivă, scînteia cunoaşterii poate fi ascunsă sub un strat gros de reziduuri mistice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0136 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.