Trezirea la o viaţă extraordinară

Trezirea la o viaţă extraordinară
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Autor:
ISBN: 973-88105-5-6
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 124

DESCRIERE

"Atunci cand decizi ca vrei sa traiesti o noua aventura, caile si mijloacele catre acea aventura se aseaza la locul lor, pur si simplu, pentru ca tu vrei asta si esti gata pentru asta. E uimitor. Aceasta e o calitate divina, nu o coincidenta. Constiinta si energia creeaza natura realitatii, iar ceea ce gandesti devine viata ta. Asta iti da acea esenta de divinitate." - Ramtha

Toate minunile la care v-aţi putut gândi vreodată că le puteţi avea se află la distanţă de numai o clipă - şi singurul mod în care le obţineţi este să le luaţi fără a le modifica.

Atunci când vorbim cu Dumnezeul dinlăuntru, el ne ascultă şi ne acceptă opinia şi îndrumarea. El crede că noi am ajuns la o concluzie. Nu ştie că ceea ce i se dă nu a fost prelucrat. El doar face. Şi eu vreau să experimentaţi cât de aproape este Dumnezeul vostru şi cât de rapid se întâmplă transformarea, atunci când luăm această formă-gând, această Listă pe care am creat-o pentru voi, când o susţinem în forma ei absolut pură şi o folosim pentru a porunci Dumnezeului dinlăuntru să modifice şi să transforme ceea ce se află pe Lista voastră.

...toate astea se pot schimba dacă plantaţi în creier seminţele potrivite şi dacă le faceţi să înflorească în mod conştient şi chimic, în corp. Aţi obosit să tot fiţi bolnavi? Atunci schimbaţi asta. Aţi obosit să tot fiţi înceţi? Schimbaţi-vă. Aţi obosit să tot îmbătrâniţi? Schimbaţi-vă. Plantaţi sămânţa şi lăsaţi-o să înflorească - şi faceţi asta în fiecare zi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.