Traversand râul

Traversand râul
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
Autor:
ISBN: 973-88105-4-9
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 126

DESCRIERE

Atunci când devenim conştienţi de faptul că suntem Dumnezeu, vedem viaţa în alt fel. Cei mai mulţi dintre voi vă chinuiţi în râul învolburat al umanităţii, încă mai sunteţi încurcaţi de cioturile trecutului. Sunteţi ocupaţi cu rănile corpului vostru, cu reţelele voastre neuronale. încercaţi să traversaţi râul, dar vă e teamă să nu vă răniţi sau să nu pierdeţi acel ceva, pe care îl aveţi. Aşa că sunteţi blocaţi pe cioturile pe care se traversează acest râu.

Când nu ştim că suntem Dumnezeu, un lucru ştim cu siguranţă - şi anume, ştim că suntem fiinţe omeneşti. Acest gând este atât de obişnuit pentru noi, încât o să mai treacă ceva vreme până o să înţelegem că, dacă ştim că suntem fiinţe omeneşti, cum să fie de mirare că facem parte din cioturile de viaţă care ne sfâşie carnea, care se agaţă de ea? Cum să fie de mirare că facem parte dintr-o viaţă care e atât de împovărată de trupesc, încât ne e frică să traversăm râul?

Nimeni nu e perfect. Eu n-am fost niciodată în viaţa mea un sfânt, dar sunt primul care vă spune aşa ceva despre el însuşi. Cu cât mă prefăceam mai puţin - lucru pe care nu l-am făcut niciodată - cu atât eram mai cinstit. Asta a permis în mine o concentrare ascuţită, pentru că nu stătea nimic în calea dorinţei mele. Nu exista nimic care să o inhibe. Nimic care să îmi taie pofta. Nimic care să îmi diminueze neînfricarea - nimic.

Sunt multe lucruri în voi pe care le ascundeţi şi pe care vă e frică să le ştiţi şi - lucru şi mai îngrozitor - vă e frică să nu le afle şi altcineva. Voi nu ştiţi că toţi cei pe care îi cunosc, în nivelurile superioare de conştiinţă, pot să vadă tot ce sunteţi? E ca orbul care merge învăluit într-un nor de mizerie pentru că este murdar, şi e singurul care nu poate să vadă acest lucru. El bănuieşte ceva, pentru că întotdeauna simte un miros dubios venind de la el însuşi, dar nu vede.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0299 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.