Traiti frumos si-n bucurie 2

Traiti frumos si-n bucurie 2
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Anul publicării: 2014
Pagini: 288
Format: 15*21.5

DESCRIERE

Trăiți frumos și-n bucurie - Justinian Chira

"Trăiți frumos și-n bucurie" reprezintă al doilea volum din colecția "Crinii țarinii". Colecția cuprinde cuvinte ale unor părinți contemporani și nu numai, iar rostul ei e să ofere hrană duhovnicească sufletelor care s-au daruit lui Dumnezeu în chipul smerit al călugăriei. Sădite în țarina inimilor întraripate de dumnezeiescul dor, harul Duhului Sfânt va face ca ele să rodească crinii bineîmpodobiți ai virtuților și curăția minții - darul unic al slujirii monahale, cu rugăciunile și darul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și Pururea Fecioarei Maria, maica monahilor. 

Acest volum vede lumina tiparului odată cu împlinirea de către Înaltpreasfințitul Justinian, la 28 mai 2014, a 93 de ani, și ca mulțumire smerită din partea celor ce am fost iubiți și învățați să traim frumos și în bucurie de cel care trăiește cu conștiința că este fiu al Tatălui, în lumina învierii lui Hristos și întru bucuria Preasfântului și de viață făcătorului Duh.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0243 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.