Traind cu tine insuti, in fiecare zi... viata

Traind cu tine insuti, in fiecare zi... viata
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-87334-1-1
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 168

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

A trăi cu tine însuţi înseamnă o frumoasă aventură. Uneori este dificilă, dar foarte stimulatoare, deoarece, pe parcursul ei, apar o mulţime de întrebări. Oare ştim să ne ascultăm inconştientul? Ce importanţă acordăm propriilor noastre credinţe? Suntem nişte cetăţeni responsabili? Ce am vrea oare să le transmitem, înainte de a muri, celor apropiaţi?

Cel care îşi asumă acest risc culege şi roadele acestei aventuri. Se cunoaşte şi se respectă, viaţa sa personală şi lumea sa interioară sunt mai bogate. Ştie să se bucure de micile bucurii ale vieţii: un obiect pentru decorarea casei, prezenţa călduroasă a unui animal de companie, o carte de care să te laşi cuprins, într-o duminică ploioasă... Fără să mai numărăm şi întâlnirile care survin pe drum, momente de bucurie trecătoare, instantanee, înscrise în memorie, care ne însoţesc pe tot parcursul vieţii: o fetiţă jucându-se cu tatăl ei, un pescar care îţi dezvăluie secretul ciorbei de peşte, silueta unei femei învălurite în adierea mistralului... momente privilegiate, care pot duce la crearea unor relaţii durabile, deoarece, a şti să trăieşti cu tine însuţi înseamnă în acelaşi timp să ştii să descoperi ceea ce este mai bun în celălalt.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0250 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.