Traind cu ceilalti, in fiecare zi... viata

Traind cu ceilalti, in fiecare zi... viata
Preț: 19,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 120

DESCRIERE

Trăind cu ceilalţi este o culegere de poveşti adunate din existenţa de zi cu zi, referitoare la viaţa în societate. În aceste pagini, bărbaţi, femei şi copii se joacă, râd şi se iubesc, dar se şi ceartă, sunt violenţi unul cu celălalt atunci când viaţa devine mai grea, la şcoală sau la serviciu, acasă sau în oraş.

Această carte este o grădină de trandafiri, compusă din cuvinte ale copiilor care ne fac să zâmbim, un salut adresat unui necunoscut întâlnit pe drum, micile atenţii pentru a îndulci cotidianul, timpul liniştitor al vacanţelor, convivialitatea dintre prieteni, dialogul cu persoana iubită. În acelaşi timp îi vom regăsi aici pe toţi cei aflaţi dincolo de modelele convenite şi care îndrăznesc să exprime acest lucru: bărbaţi răniţi, femei care ştiu să se împlinească în viaţa sexuală, copii fericiţi, dar şi alţii, victime ale incestelor sau cei care se sinucid.
Nu există nici o complezenţă în cartea de faţă, menită să ne menajeze în această societate modernă în care trăim, care însă ştie să vadă potenţialul din noi, invitându-ne să o privim cu luciditate, tandreţe şi bucurie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0290 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.