Terapia Teta. Tu si Creatorul

Terapia Teta. Tu si Creatorul
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-756-050-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 192
Format: 13*20
Categoria: Terapii (altele)

DESCRIERE

Terapia Teta. Tu şi Creatorul. Amplifică-ţi conexiunea cu energia creaţiei - Vianna Stibal

 
Fondată de Vianna Stibal, Terapia Teta este un sistem terapeutic excepţional, care ne poate ajuta să ne schimbăm convingerile care ne autolimitează pentru a putea beneficia în acest fel de o vindecare emoţională şi fizică profundă. Atunci când ne aflăm în starea Teta, noi ne putem conecta cu energia divină care curge pretutindeni, cu Creatorul a Tot-ceea-ce-există.
 
Vianna ne împărtăşeşte în această carte o serie de învăţături importante, diferite descărcări, exerciţii şi câteva dintre propriile sale experienţe, pentru a ne ilustra cu ajutorul lor maniera în care putem recunoaşte mai uşor sistemele noastre de convingeri, aspectele interioare şi diferitele identităţi de sine subconştiente care ne împiedică să ne conectăm plenar cu energia Creatorului, învăţându-ne în acest fel să navigăm prin propria noastră minte, astfel încât să o putem înţelege mai bine. Creatorul comunică întotdeauna cu noi din perspectiva iubirii pure şi perfecte, iar Vianna ne prezintă o cale ideală, care ne poate ajuta să experimentăm şi să întărim această conexiune, astfel încât să putem deveni la rândul nostru nelimitaţi.
 
CUPRINS:
 

Prefaţă vii

Introducere xi

Capitolul 1: În interiorul celor Patru Niveluri 1

Capitolul 2: Aspectele convingerilor 11

Capitolul 3: Lucrul cu aspectele 27

Capitolul 4: Înţelegerea diferenţei dintre Creator şi Sine 59

Capitolul 5: Înţelegerea mesajelor primite de la Creator 67

Capitolul 6: Mesajele intuitive primite de la Creator 75

Capitolul 7: Desluşirea mesajelor 85

Capitolul 8: Principiile care stau la baza receptării mesajelor clare 127

Mesaje finale de la Vianna 159

Glosar 163

Despre autoare 167

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0405 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.