Teoria si practica vinificarii familiale

Teoria si practica vinificarii familiale
Preț: 10,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 200

DESCRIERE

Cartea de fata reprezinta continuarea fireasca a volumului „Cultura vitei-de-vie”. Acolo au fost prezentate tehnologii pentru optinerea unor recolte mari si constante an de an, in ciuda vicisitudinilor climatice.

Acum incercam sa prezentam modul cum se poate fi valorificat la nivel corespunzator rodul muncii viticultorului amator.

Din cuprins:

Constructiile vinicole
Inventarul cramei si pivnitei
Pregatirea campaniei de vinificare
Culesul strugurilor
Prelucrarea strugurilor si fermentarea mustului
Folosirea dioxidului de sulf in vinificatie
Tehnologii pentru producerea vinurilor
Valorificarea rationala a tescovinei
Ingrijirea si pastrarea vinului
Prevenirea si tratarea bolilor si defectelor vinului
Amenajarea unei vinoteci pentru viticultorii amatori
Prepararea vinului pelin
Pledoarie pentru o dreapta judecata a vinului
Confesiune
Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0230 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.