Teoria si practica vinificarii familiale

Preț: 10,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
Autor: Gh. Bernaz
Editura: Mast
Anul publicării: 2010
Pagini: 200
Categoria: Poti face si singur!
DESCRIERE
Cartea de fata reprezinta continuarea fireasca a volumului „Cultura vitei-de-vie”. Acolo au fost prezentate tehnologii pentru optinerea unor recolte mari si constante an de an, in ciuda vicisitudinilor climatice.
Acum incercam sa prezentam modul cum se poate fi valorificat la nivel corespunzator rodul muncii viticultorului amator.
Din cuprins:
Constructiile vinicole
Inventarul cramei si pivnitei
Pregatirea campaniei de vinificare
Culesul strugurilor
Prelucrarea strugurilor si fermentarea mustului
Folosirea dioxidului de sulf in vinificatie
Tehnologii pentru producerea vinurilor
Valorificarea rationala a tescovinei
Ingrijirea si pastrarea vinului
Prevenirea si tratarea bolilor si defectelor vinului
Amenajarea unei vinoteci pentru viticultorii amatori
Prepararea vinului pelin
Pledoarie pentru o dreapta judecata a vinului
Confesiune
Bibliografie
Acum incercam sa prezentam modul cum se poate fi valorificat la nivel corespunzator rodul muncii viticultorului amator.
Din cuprins:
Constructiile vinicole
Inventarul cramei si pivnitei
Pregatirea campaniei de vinificare
Culesul strugurilor
Prelucrarea strugurilor si fermentarea mustului
Folosirea dioxidului de sulf in vinificatie
Tehnologii pentru producerea vinurilor
Valorificarea rationala a tescovinei
Ingrijirea si pastrarea vinului
Prevenirea si tratarea bolilor si defectelor vinului
Amenajarea unei vinoteci pentru viticultorii amatori
Prepararea vinului pelin
Pledoarie pentru o dreapta judecata a vinului
Confesiune
Bibliografie
Accesul clienţilor
-Cărţi noi
-- 120,00 lei126,00 lei (-4,76%)
- 24,00 lei25,00 lei (-4%)
- 72,00 lei75,00 lei (-4%)
Promoţii
-- 120,00 lei126,00 lei (-4,76%)
- 24,00 lei25,00 lei (-4%)
- 72,00 lei75,00 lei (-4%)
Asistenţă online
-![]() |
Suntem deconectați |
RECENZII