Tehnici de citire a chipului

Tehnici de citire a chipului
Preț: 239,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 416
Format: 16*20
Categoria: Sociologie

DESCRIERE

Tehnici de citire a chipului – Suada Agachi

 

Arta citirii chipului datează de milenii, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare de maeștrii în fizionomie pentru a fi folosită cu înțelepciune de către cei dornici să cunoască natura umană.

Chipul uman este în egală măsură oglinda reacţiilor şi a tipului de relaţii pe care omul este dispus să le experimenteze de-a lungul vieţii sale

Beneficiind de avansul stiinței moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, arta citirii chipului indică trăsăturile specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care acesta este predispus să le ia în viitor.

Chipul este un instrument deosebit de precis și de eficient în comunicare. Zilnic privim și citim zeci sau sute de chipuri, identificăm și comunicăm cu cei din jurul nostru după o serie de reguli bine întipărite în noi. Deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimică și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.

Principiile fundamentale ale acestei arte au rămas neschimbate timp de milenii astfel că şi astăzi, la fel ca în vechime, studiul aprofundat al fizionomiei ne oferă indicii de neclintit cu privire la realitatea înconjurătoare şi identifică cu exactitate rolul pe care îl are de îndeplinit şi poziţia corectă a omului în marea operă a creaţiei şi în particular evoluţia acestuia pe verticala dintre cer şi pământ.

Informatiile prezentate in aceasta carte au fost atent verificate si confruntate cu numeroase cazuri reale, proband astfel acuratetea si precizia tehnicilor explicate. 

Cu toate acestea, informatiile nu reprezinta un substitut al sfatului autorizat din partea unui specialist din domeniul medical, psihologic, financiar, juridic, administrativ sau din alt domeniu in care poate fi utilizat acest tip de cunostere. 

 

CUPRINS:


1. Prefata

2. Istoria fizionomiei

3. Echilibrul si Armonia Chipului

4. Tehnica Ramele Fetei

5. Tehnica Dualitatea Fetei

6. Tehnica Cele Trei Etaje

7. Tehnica Analiza Trasaturilor Faciale

8. Tehnica Analiza Ridurilor

9. Tehnica Teoria celor Cinci Elemente

10. Tehnica Cele 12 Palate

11. Tehnica Harta Vietii

12. Tehnica Semnatura Planetelor

13. Analiza Vocii

14. Regulile de aur ale fizionomismtului

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0239 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.