Taramurile ingerilor pamanteni. Informatii suplimentare despre ingerii intrupati, spiritele naturii, magi si alti lucratori în lumina

Taramurile ingerilor pamanteni. Informatii suplimentare despre ingerii intrupati, spiritele naturii, magi si alti lucratori în lumina
Preț: 10,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-1701-21-9
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 132

DESCRIERE

Încă de la publicarea best-sellerului ei „Tărâmul îngerilor Pământeni”, Doreen Virtue a prezentat şedinţe despre aceşti Lucrători întru Lumină, în mai multe conferinţe internaţionale, în cadrul cărora au fost cerute informaţii suplimentare despre lumile din care vin aceste fiinţe.

Pe lângă „lumile esenţiale" despre care Doreen a discutat mai înainte (Îngerii Întrupaţi, Spiritele Întrupate ale Naturii, Oamenii Stelari şi Înţelepţii), au mai fost descoperite câteva.

În „Tărâmurile Îngerilor Pământeni”, Doreen oferă descrieri actualizate ale noilor lumi care includ Îngerii Mistici (jumătate înger, jumătate Înţelept); Spiriduşii (jumătate Spirit al Naturii, jumătate Înţelept); Oamenii Mării; Cavalerii Paladini şi mulţi alţii. Fiecare tărâm are capitolul său, cu caracteristicile Îngerilor Pământeni, sugestii, sfaturi şi studii de caz.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0336 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.