Tantra, un mod de a trai si de a iubi

Tantra, un mod de a trai si de a iubi
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
ISBN: 978-973-8471-81-8
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 256

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

... face cunoscute elemente esenţiale ale căii tantrice, o cale pe cât de străveche şi cuprinzătoare, pe atât de neînţeleasă de cele mai multe ori. Cartea are meritul de a ne oferi o imagine edificatoare şi vie a atmosferei de la ashramul lui Osho, revelând astfel aspecte ale vieţii zilnice din preajma acestui maestru care a schimbat viziunea contemporanilor asupra spiritualităţii şi a facilitat enorm înţelegerea de către occidentali a mesajelor marilor iniţiaţi din est.

Imprevizibilul vieţii alături de Osho, sentimentul de totală şi necondiţionată acceptare din partea acestuia, libertatea interioară ce se amplifica tot mai mult cu fiecare nouă înţelegere a tiparelor greşite după care se desfăşurase viaţa de până atunci a autoarei, toate acestea reprezintă o lectură binevenită pentru orice căutător spiritual şi pentru toţi cei care află cu bucurie detalii legate de viaţa unui discipol în prezenţa fizică a acestui maestru spiritual aparte şi foarte controversat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0483 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.