Talcuirea apocalipsei dumnezeiescului evanghelist Ioan Teologul, alcatuita de Oecumenius

Talcuirea apocalipsei dumnezeiescului evanghelist Ioan Teologul, alcatuita de Oecumenius
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 228

DESCRIERE

Talcuirea apocalipsei dumnezeiescului evanghelist Ioan Teologul, alcatuita de Oecumenius
 
Toată Scriptura este de Dumnezeu insuflată şi de folos, zice undeva un sfânt cuvânt (II Timotei 3, 16). Căci toţi cei are ne-au vestit cuvântul mântuitor, prorocii şi apostolii şi evangheliştii, întru Duhul au fost înţelepţiţi. Iar dumnezeiescul Ioan decât toţi propovăduitorii este mai sfânt şi mai duhovnicesc decât orice om duhovnicesc, ca unul ce a căzut la pieptul Domnului (Ioan 13, 25) şi prin sărutările lui a scos mai îmbelşugat harul Duhului. De unde a şi fost 
numit „fiul tunetului” (Marcu 3, 17), căci a tunat sub cer cu dumnezeieştile sale învăţături. Cât despre această lucrare a lui de faţă atât despre tainele cele simple, cât şi despre cele desăvârşite, ar putea zice că este cu adevărat preatainică. Pentru că nu ne vorbeşte doar despre cele de faţă, ci şi despre cele trecute şi cele care au să fie. 
 
CUPRINS:
 
Prefata
Cuvantul intai
Cuvantul al doilea
Cuvantul al treilea
Cuvantul al patrulea
Cuvantul al cincilea
Cuvantul al saselea
Cuvantul al saptelea
Cuvantul al optulea
Cuvantul al noualea
Cuvantul al zecelea
Cuvantul al unsprezecelea
Cuvantul al doisprezecelea
Bibliografie
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0330 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.