Tainele luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo

Tainele luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-797-004-3
Anul publicării: 2016
Pagini: 216
Categoria: Paranormal

DESCRIERE

Tainele luminii. Noi revelatii din lumea de dincolo - Dannion Brinkley, Kathryn Brinkley

 

Dupa lectura unei bogate literaturi despre experientele la limita vietii, pot sa afirm ca gasesc aceasta carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogatia de informatii oferite, prin descrierea cadrului general al universului in care se petrece acest fenomen, prin intelepciunea si pietatea cu care este scrisa. Stilul seducator al celor doi autori – Kathryn, jurnalist de mare succes, si Dannion Brinkley, eroul acestei carti –, claritatea, cursivitatea si frumusetea exprimarii ofera cititorilor sai o reala delectare intelectuala si fericirea de a sti ca suntem nemuritori intr-un univers al iubirii totale.

Dumitru Constantin-Dulcan

* * *

Lectiile pe care le-am invatat in Cer valideaza nevoia unei noi intelegeri a naturii noastre spirituale. Ca fiinte spirituale in mijlocul experientei umane, noi trebuie sa ne reevaluam prioritatile eterne. Vesnicia nu dureaza cat ne inchipuim noi – ea este ceva cu mult mai mult. Atunci cand avem in fata perspectiva infinitului, putem sa ne facem o idee despre cantitatea de efort pe care trebuie sa il savarseasca fiecare suflet in rastimpul unei vieti. Cata vreme suntem facuti dupa chipul lui Dumnezeu, va fi nevoie ca noi toti sa continuam a ne dezvolta si creste spiritual, sa invatam si sa ne maturizam, sa ne cream si recream ad infinitum.

Aceasta editie actualizata a Tainelor luminii este proiectata sa serveasca exact acestui scop. Ea este un dar facut lumii din iubire, din partea lui Kathryn si a mea.

Dannion Brinkley

 

DIN CUPRINS:

 

Cuvant inainte de Dumitru Constantin Dulcan

Prefata


Partea I

Pana acolo si iarasi inapoi


Unu

DANSUL MEU SPRINTEN CU MOARTEA


Doi

A TRAI INTRE CELE DOUA LUMI


Trei

ATAT DE DEPARTE DE CASA


Patru

CEEA CE CAUTI TE CAUTA PE TINE


Cinci
SA NE SINCRONIZAM CEASURILE

 

Sase

FARA ALTE JUSTIFICARI

 

Sapte
O ALTA VIATA INFRANTA


Opt
VARIATELE ORDINE ALE CERULUI

….

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0255 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.