Suntem creati cu intentie

Suntem creati cu intentie
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-639-240-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 368
Format: 13*20

DESCRIERE

Suntem creaţi cu intenţie - de la evoluţie din întâmplare la transformare prin intenţie - Gregg Braden

 
Dacă suntem sinceri cu noi înşine şi recunoaştem că în prezent lumea se schimbă, este logic că şi povestea noastră în cadrul lumii trebuie să se schimbe. După toate probabilităţile, noua poveste umană va fi o combinaţie de teorii deja existente. Acestea vor fi împletite în noua tapiserie a unei cronici grandioase, ce descrie un trecut extraordinar şi epic. Iar odată cu această poveste nouă vom accepta în sfârşit istoria pentru care niciuna dintre teoriile existente nu poate furniza o explicaţie.
    Un număr crescând de dovezi sugerează că suntem rezultatul a ceva mai 
mult decât nişte mutaţii întâmplătoare şi al unei fericite coincidenţe biologice. Dar dovezile indică doar atât. Fosilele, ADN-ul, arta rupestră străveche şi siturile funerare ne arată doar vestigiile despre ceea ce s-a întâmplat în trecut. Ele nu ne pot spune de ce s-au întâmplat acele lucruri. Adevărul este că, dacă nu găsim o modalitate de a călători înapoi în trecut, s-ar putea să nu aflăm niciodată pe deplin cauza a ceea ce a făcut posibilă existenţa noastră.
    Dar poate că nu avem nevoie să ştim. Poate că pentru a ne schimba viaţa şi modul cum gândim despre noi înşine nu e necesar să cunoaştem lucrurile atât de detaliat. S-ar putea ca descoperirea care arată că suntem rezultatul a ceva mai mult decât un proces de evoluţie - foarte probabil un act de creaţie conştient şi inteligent...
 
CUPRINS:
 

Nota autorului... 6
Introducere... 7

    Partea I Noua poveste a omului... 17
Capitolul 1 Ruperea vrăjii lui Darwin... 23
Capitolul 2 Suntem creaţi cu intenţie... 67
Capitolul 3 Creierul din inimă... 101
Capitolul 4 Noua poveste a omului... 131

    Partea a II-a Trezirea noii poveşti a omului... 169
Capitolul 5 Suntem „cablaţi" pentru conexiune... 171
Capitolul 6 Suntem „cablaţi" pentru viaţă lungă... 219
Capitolul 7 Suntem „cablaţi" pentru destin... 287
Capitolul 8 De aici, încotro mergem?... 337

Resurse... 357
Mulţumiri... 359
Despre autor... 365

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0215 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.