Succesul in viata

Succesul in viata
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 973-7978-24-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 400

DESCRIERE

Succesul in viata. Deprinderi si strategii care va vor revela puterile ascunse si calea spre succes - Brian Tracy

 

 În cartea Succesul în viaţă, autorul ne dă un sistem puternic, cu eficienţă maximă, bazat pe cercetări şi aplicaţii practice ce s-au desfăşurat pe parcursul a treizeci de ani. Acest sistem poate fi aplicat imediat, pentru a obţine rezultate mai bune în absolut fiecare aspect al vieţii voastre.

Veţi învăţa despre idei, concepte şi metode folosite de oameni care au mare succes în tot ceea ce fac. Veţi învăţa cum să vă descătuşaţi potenţialul individual, pentru a atinge cele mai bune rezultate personale. Imediat ce veţi citi cartea, veţi căpăta o gândire pozitivă, veţi deveni mai convingători şi vă veţi concentra mai puternic asupra a tot ceea ce faceţi. Mulţi dintre cei peste un milion de absolvenţi ai programului acestor seminarii, program care stă la baza cărţii de faţă, şi-au mărit substanţial venitul şi şi-au îmbunătăţit viaţa, în fiecare aspect al ei.

Programul detaliat pentru a atinge succesul şi realizarea personală, prezentat în aceste pagini, include principii viabile bazate pe psihologie, religie, filozofie, management, ştiinţe economice şi politice, istorie şi metafizică. Aceste idei sunt combinate într-o serie de informaţii care se desfăşoară rapid, ce trebuie urmate pas cu pas şi care vă vor duce rapid la cel mai mare succes pe care nici nu v-aţi imaginat că l-aţi putea atinge. Ele vă vor consolida respectul de sine, vor îmbunătăţi performanţele personale şi vă vor ajuta să aveţi un control perfect asupra fiecărui aspect din viaţa voastră personală şi profesională.

 

CUPRINS:

 

Cuvant de recunostinta

Introducere

Capitolul 1 Transformati-va viata intr-o capodopera

Capitolul 2 Cele sapte legi ale controlului mental

Capitolul 3 Programul maiestriei supreme

Capitolul 4 Inteligenta suprema

Capitolul 5 Indemanarea suprema

Capitolul 6 Puterea suprema

Capitolul 7 Decizia suprema

Capitolul 8 Scopul suprem

Capitolul 9 Maiestria de a stapani relatiile interumane

Capitolul 10 Maiestria de a stapani relatiile personale

Capitolul 11 Maiestria in arta de a fi parinte 

Capitolul 12 Maiestria suprema: Puterea iubirii

Despre Brian Tracy

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0234 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.