Stiinta respiratiei în yoga

Stiinta respiratiei în yoga
Preț: 9,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-86957-8-3
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 96

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Un control raţional al actului respiraţiei poate prelungi zilele noastre pământeşti, sporindu-ne capacitatea vitală, precum şi forţa de rezistenţă, în timp ce o respiraţie neglijentă şi iraţională ne scurtează viaţa, diminuându-ne vitalitatea, aducându-ne în condiţii favorabile pentru a contracta orice boală.

Printre oamenii civilizaţi, procentul celor care respiră corect este foarte mic. Iată de ce există atât de mulţi oameni cu pieptul îngust şi cu umerii încovoiaţi. Din această pricină creşte îngrijorător de repede numărul afecţiunilor organelor respiratorii, înmulţindu-se astfel tuberculoza.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0357 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.