Sistemul autoreglarii campurilor. Diagnosticarea karmei - vol. 1

Sistemul autoreglarii campurilor. Diagnosticarea karmei - vol. 1
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-9481-16-7
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 200

DESCRIERE

Experienţa tratării diferitelor boli arată că tratamentul este cu mult mai eficace, dacă influenţarea este orientată nu asupra organului bolnav şi nici măcar a întregului organism, ci asupra cauzei care a generat boala.

Oricât ai trata o boală concretă, dacă nu a fost eliminată cauza ei, aceasta va continua să alimenteze boala şi, după cum a demonstrat practica, chiar poate migra dintr-un organ într-altul.

Boala nu este o grămadă care să fie eliminată curăţind sectorul. Boala este ca apa care curge la robinet, pe care o poţi opri numai închizând robinetul, îndepărtând, cu alte cuvinte, cauzele bolii.

Auzim permanent că faptele bune sunt răsplătite, iar cele rele se pedepsesc, însă, cu toate acestea, în lumea care ne înconjoară faptele bune nu se înmulţesc, iar cele rele nu scad.

Una dintre explicaţiile cele mai bune ar fi, după părerea mea, cea dată de preafericitul Augustin: Dumnezeu pedepseşte întotdeauna răul, dar, cum acest lucru se întâmplă lent, omul are suficient răgaz pentru a mai păcătui până la primirea pedepsei. Această explicaţie corespunde pe deplin funcţionării mecanismului de transmitere a informaţiilor prin intermediul structurilor câmpurilor.

Pentru mecanismul autoreglării câmpurilor nu există persoane alese, există doar procesul negativ, care trebuie stopat şi mecanismul de blocare a acestui proces care se declanşează automat.

Înainte, mecanismul punitiv se întindea pe parcursul câtorva generaţii, făcându-se simţit prin apariţia bolilor şi a nenorocirilor la nepoţi şi strănepoţi, sau în vieţile ulterioare ale celor vinovaţi. Acum viteza acestor procese a crescut atât de mult, încât omul are timp să plătească pentru faptele sale încă în această viaţă, atât cu sănătatea proprie, cât şi cu cea a copiilor săi.

Răscumpărarea păcatelor prin afectarea sănătăţii copiilor pare absurdă din punctul de vedere al individului, însă la nivelul câmpurilor nu există indivizi, ci idei, fiecare om fiind suma anumitor programe, iar mecanismul blocării funcţionează împotriva ideilor şi programelor nocive.

Copilul intensifică toate programele părinţilor, de aceea şi este nevoit să plătească un tribut mai greu. Este drept că în ultimii cinci-zece ani a crescut brusc şi responsabilitatea individuală a omului. Motivele acestui fenomen îmi sunt neclare deocamdată.

CUPRINS:

Concepţia sistemului de autoreglare a câmpurilor şi istoria dezvoltării acesteia. Structura informaţională stabilă, numită OM. Testarea bioenergetică
Cauza întăi
Cauza a doua
Cauza a treia
Cauza a patra
Cauza a cincea
Cauza a şasea
Cauza a şaptea
Diagnosticul tehnic. Cultura, arta şi structurile karmice ale omului. Ce este diavolismul? Incheiere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0572 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.