Sfaturi pentru viata de zi cu zi

Sfaturi pentru viata de zi cu zi
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-973-136-578-7
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 288

DESCRIERE

Sfaturi pentru viata de zi cu zi - Sf. Macarie de la Optina
 
Cartea de faţă reprezintă ediţia a doua a antologiei Sfaturi pentru mireni, apărută pentru prima dată la Editura Sophia în 2011. 
 
Ţinta noastră trebuie să fie: căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu şi dreptatea Lui (v. Mt. 6, 33), adică împlinirea poruncilor lui Dumnezeu, Care ne curăţeşte de patimi şi ne dăruieşte odihnă şi nădejdea mântuirii din negrăita iubire de oameni dum­ne­zeiască, nu din faptele noastre, deoarece chiar dacă am săvârşi toate cele poruncite nouă, trebuie să ne socotim slugi netrebnice (v. Lc. 17, 10). Şi atâta timp cât ne aflăm încă în patimi, trebuie neapărat să ne oste­nim pentru a smulge din inima noastră neghinele. 
Nu trebuie să năzuim însă spre a ajunge în scurtă vreme la nepătimire şi la odihnă: pentru aceasta este nevoie de vreme, de oste­neală şi de ajutorul lui Dumnezeu. Tot ce se dobândeşte în scurtă vreme piere degrabă. 
Nu te trândăvi şi nu te tulbura, ci încre­din­ţează-te voii lui Dumnezeu. 
Sfântul Macarie de la Optina 
 
CUPRINS:
 
Lupta cu patimile si neputintele
Rugaciunea si postul
Grija fata de suflet
Viata crestina
Viata de familie
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0243 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.