Sfarsitul dialogului. Diagnosticarea karmei - vol.11

Sfarsitul dialogului. Diagnosticarea karmei - vol.11
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-9481-13-6
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 206

DESCRIERE

Lumea este minunată. Este minunată în toate formele sale de manifestare, minunată în esenţa sa, pentru că este Dumnezeiască. Şi pentru că fiecare situaţie ne îndrumă spre iubire şi spre Dumnezeu, nu avem dreptul sub nici un motiv să renunţăm la iubire, la zâmbet, bucurie şi optimism.

Dacă reuşim să păstrăm o asfel de viziune despre lumea înconjurătoare, vom începe să apreciem corect ceea ce se întâmplă în jurul nostru şi ne va fi mai uşor să facem legătura între cauze si efecte. O astfel de concepţie corectă ne ajută într-o mai mare măsură să schimbăm lumea înconjurătoare.

A sosit timpul acum, toţi să fim datori să contactăm planul Divin. Dacă în trecut, sfinţii singuratici au făcut acest lucru de bună voie, în prezent, aşa cum observăm de altfel, fiecare persoană din lume va începe să aibă contact cu acest plan.

Pentru a supravieţui în acest caz, trebuie să putem diferenţia în suflet zona planului omenesc şi cea a planului Divin. Astfel, contactul cu Dumnezeu nu ne va ucide.

De aceea este necesar periodic să renunţăm total la interesele şi dorinţele noastre omeneşti şi să trăim doar în regimul logicii Divine. Astfel vom putea supravieţui în caz că atingerea de planul Divin va continua mai mult timp şi noua epocă a iubirii va fi de o mai mare amploare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0389 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.