Secretul lui Milton. O aventura a cunoasterii prin intermediul puterii Prezentului

Secretul lui Milton. O aventura a cunoasterii prin intermediul puterii Prezentului
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-669-888-0
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 40

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

...ne oferă de această dată povestea plină de învăţăminte a lui Milton, un băieţel isteţ şi plin de viaţă care învaţă să îşi învingă temerile, să nu-şi mai proiecteze fricile din trecut în viitor şi să trăiască fericit momentul prezent. Volumul se adresează deopotrivă copiilor, dar şi părinţilor; cu toţii vor învăţa că să trăieşti în momentul prezent este cel mai sigur mod de a-ţi învinge teama şi suferinţa.

Mesajul lui Eckhart Tolle este unul simplu: puterea prezentului este calea spre fericire şi înălţare sufletească.

ECKHART TOLLE este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. De acelaşi autor, la Curtea Veche Publishing au mai apărut: "Puterea Prezentului" (ediţia a IV-a, 2009), "Liniştea vorbeşte" (2009), "Puterea Prezentului. Ghid practic" (ediţia a II-a, 2009), şi "Un pământ nou" (ediţia a II-a, 2009). "Puterea Prezentului" este considerată un bestseller mondial, fiind tradusă în peste 30 de limbi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0205 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.