Scrisoare catre o națiune creștina

Scrisoare catre o națiune creștina
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Autor:
ISBN: 978-606-44-0475-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 96
Format: 13*20

Vreau mai multe informații!

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați numărul de telefon la care puteți fi contactat
*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
?
Completați întrebarea dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Scrisoare către o națiune creștină - Sam Harris

 

... autorul se adresează într-un mod critic unei majorități – cea a credincioșilor creștini din Statele Unite. Astfel ne putem da seama că Sam Harris este citit atât de cei care îi împărtășesc viziunea, cât și de aceia care îi resping ideile și argumentele.

Folosind armele adversarilor săi (precum referirile la scripturi), autorul combate pretențiile intelectuale și morale ale religiei și insistă asupra faptului că fanatismul religios rămâne cel mai mare pericol al lumii actuale. Nu întâmplător a decis să scrie prima carte pe această temă imediat după tragicele evenimente din 11 septembrie 2001.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0485 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.