Schimbarea liniei temporale a destinului nostru

Schimbarea liniei temporale a destinului nostru
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
Autor:
ISBN: 973-88105-8-7
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 116

DESCRIERE

Fiecare decizie pe care o iei în fiecare zi ar putea să fie o alegere între viaţă şi moarte. Fiecare emoţie pe care alegi să o ai ar putea fi o emoţie pentru nemurire sau un pas în spate, către propria ta moarte. Viaţa e fragilă. Ea e un dar. Este pânza păianjenului. Este pânza fragilă, translucidă, tremurătoare a vieţii, dar poate să fie ruptă. Şi singurul care o poate rupe este cel care a făcut-o.

Când o să iei hotărârea să nu mai fii tulburat şi să nu mai fii bolnav? Când o să iei decizia să fii genial, pentru ca să nu mai fii nevoit să te chinui? Când o să îţi dai seama, în sfârşit, că toate grijile din lume n-o să împiedice niciodată ceea ce ai ales tu să fie? - pentru că tu eşti cel care a pus acel lucru în mişcare.

De ce să te îngrijorezi pentru ceva pe care, într-o clipă, l-ai putea corecta cu mintea ta? Câte zile mai trebuie să rătăceşti aiurea şi să ratezi o realitate incredibilă? Materializările tale de sănătate şi bogăţie, de Dumnezeu realizat, de nemurire, materializarea unei minţi care este nu numai strălucitoare, dar şi plină de duh, de onoare şi de neînfricare - cât de multe zile o să le mai amâni pe astea, în viaţa ta? Ai pierdut foarte multe, dar acum nu mai eşti obligat să pierzi.

CUPRINS:

CUVÂNT ÎNAINTE ... 13

VĂLUL DINTRE OMENIRE ŞI DUMNEZEU ... 15
Spiritul, motorul creaţiei ... 20

MULTIPLICITATEA DESTINULUI POTENŢIAL ŞI PLANUL EXTAZULUI ... 23
Cine ne determină destinul? ... 26
Recapitularea vieţii ... 29
Treaba neterminată ... 38
Ratarea liniei temporale create in Planul Extazului ... 50

SCHIMBAREA LINIEI TEMPORALE PRIN MAREA LUCRARE ... 55
Eliberându-ne sufletul ... 60

IUBINDU-VĂ VIAŢA ÎNTRU NEMURIRE ... 63
Karma şi liberul arbitru ... 67
Virtutea de a da naştere unei noi generaţii ... 69
Totul e posibil în Dumnezeu ... 73

HARTA UNUI MAESTRU CĂTRE MĂREŢIE ŞI EXTRAORDINAR - LISTA ... 75

EPILOG DE JZ KNIGHT: CUM AU ÎNCEPUT TOATE ACESTEA ... 83

GLOSARUL LUI RAMTHA ... 95

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0246 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.