Saman, vindecator, intelept. Cum sa te vindeci si cum sa ii vindeci pe ceilalti, folosind medicina energetica a amerindienilor

Saman, vindecator, intelept. Cum sa te vindeci si cum sa ii vindeci pe ceilalti, folosind medicina energetica a amerindienilor
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 9786066392020
Editura:
Anul publicării: 2008
Ediția: 2018
Pagini: 332

DESCRIERE

Villoldo, antropolog cu studii medicale, a studiat tehnicile şamanice de vindecare, împreună cu urmaşii vechilor incaşi, timp de mai mult de douăzeci de ani.

În această carte, el explică faptul că punctul central în vindecarea şamanică este conceptul de Câmp Energetic de Lumină, care ne învăluie corpurile fizice.

Villoldo ne învaţă să descoperim şi să lucrăm asupra imprimărilor pe care boala le lasă în acest câmp şi, în acest mod, să ne vindecăm pe noi înşine şi să-i vindecăm pe alţii, dar şi să prevenim îmbolnăvirea.

CUPRINS:

Prolog 

Partea I ÎNVĂŢATURILE ŞAMANILOR 
Capitolul 1 Vindecarea şi nemărginirea 
Capitolul 2 Vindecătorii luminoşi 
Capitolul 3 Câmpul Energetic de Lumină 

Partea a II-a LUMEA DE LUMINĂ 
Capitolul 4 Chakrele 
Capitolul 5 Felul de a vedea al şamanilor 
Capitolul 6 Spaţiul sacru 

Partea a III-a LUCRĂRILE ŞAMANILOR
Capitolul 7 Procesul de Iluminare 
Capitolul 8 Procesul de extracţie 
Capitolul 9 Moarte, a fi pe moarte şi dincolo de moarte 

Epilog 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0221 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.