Samadhi Yoga

Samadhi Yoga
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Anul publicării: 2006
Pagini: 270

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

…cea mai înaltă de samadhi. Toate seminţele sau impresiile sunt arse în focul cunoaşterii acestei stări de samadhi. Ea conferă detaşarea supremă sau suveranitatea absolută şi reprezintă culmea absolută în yoga, care echivalează cu pacea şi cunoaşterea supremă.

Yoghinul experimentează gloria transcendentă a Sinelui şi este perfect eliberat de viaţa mentală. Pentru el, timpul dispare, fiind înlocuit de sentimentul eternităţii.

În această stare de samadhi tendinţele subconştiente sunt arse în totalitate. Aceasta este singura formă de samadhi care poate distruge roata renaşterilor şi a morţilor, aducând cu sine cunoaşterea şi fericirea supremă.

Veţi dobândi această stare prin meditaţie profundă. Atunci simţurile, mintea şi intelectul se vor opri. Nu va mai exista timp sau cauzalitate.

Scopul acestei lucrări este să arate tuturor adevăratele beneficii ale stării de Samadhi şi să îi avertizeze asupra pericolelor şi încercărilor prin care pot trece cei care aspiră să trăiască extazul divin.

Vă doresc tuturor să vă puteţi bucura de această adevărată comoară a cunoaşterii celeste. Aflaţi-vă cu toţii repausul în extazul divin. Swami Shivananda

Cuprins:

Capitolul 1 - SADHANA... 15
Capitolul 2 - YOGA... 28
Capitolul 3 - MISTERELE MINŢII... 38
Capitolul 4 - CONTROLUL MINŢII... 75
Capitolul 5 - OTRĂVURILE MINŢII... 97
Capitolul 6 - CALITĂŢILE DIVINE... 125
Capitolul 7 - PRANAYAMA... 153
Capitolul 8 - INTERIORIZAREA (PRATYAHARA)... 162
Capitolul 9 - CONCENTRAREA (DHARANA)... 165
Capitolul 10 - MEDITAŢIA (DHYANA)... 171
Capitolul 11 - PUTERILE PARANORMALE (SIDDHI)... 212
Capitolul 12 - STAREA DE SAMADHI... 222

POSTFAŢĂ... 256

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0664 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.