Sa refacem trecutul si sa vindecam viitorul, prin recuperarea sufletului

Sa refacem trecutul si sa vindecam viitorul, prin recuperarea sufletului
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-1701-23-3
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 208

DESCRIERE

… ne arata cum putem intra acum in dimensiunea de dincolo de timp, pentru a vindeca evenimente care s-au intamplat in trecut, ca si modul in care ne putem corecta cursul propriului destin.

Dr. Villoldo discuta modalitatile prin care, folosind intentia, ne putem vindeca pe noi insine si pe cei dragi noua, prin practici folosite de samanii din continentele americane. Samanii din vechime numeau acest proces „calatorie".

Practicile de recuperare ale sufletului si destinului sunt descrise cu detalii bogate si convingatoare si ne arata cum putem deveni propriul nostru saman si cum putem realiza, in cateva sesiuni de „calatorie", ceea ce intr-un context psihoterapeutic s-ar face in ani de zile.

Cartea explica faptul ca timpul este ca un rau care curge lenes spre mare, pe suprafata caruia cei mai multi se multumesc sa pluteasca in deriva - dar ca profund, in adancurile lui, exista un curent care ne duce inapoi catre sursa timpului - si inainte, catre infinit. Cartea descrie cum batranii intelepti, cunoscuti sub numele de Laika, au invatat sa navigheze pe acesti curenti ai timpului - pe liniile de timp - si ne invata cum sa le gasim si sa calatorim de-a lungul propriilor noastre linii de timp, catre destinul personal.

„Daca toata lumea are un viitor", spune dr. Villoldo „numai anumiti oameni au un destin." Aceasta carte ne arata cum sa-l gasim pe al nostru si sa-l materializam.

In aceasta carte, veti descoperi ca aveti un suflet compus din patru spatii, in acelasi mod in care inima voastra are patru spatii. In primul spatiu, depozitam amintirea unei traume care ne-a deturnat de la destinul nostru; in al doilea, ne pastram credintele limitatoare si contractele sufletului, pe care le-am facut in momentul pierderii pe care am suferit-o; in al treilea spatiu, ne recuperam gratia Divina si increderea care ne vor aduce, din nou, intregimea. In cel de-al patrulea spatiu, ne amintim chemarea si misiunea ce reprezinta destinul nostru in aceasta viata.

CUPRINS:

Introducere ... 6
Lumi diferite ... 7
Cele patru spaţii ale Lumii de Jos ... 8
Călătorind în trecut şi în viitor ... 10
Arta vindecării ... 12
Cum să folosim această carte ... 13

PARTEA ÎNTÂI
CUM SĂ NE PREGĂTIM PENTRU RECUPERAREA SUFLETULUI
Capitolul 1: Fizica destinului ... 16
Capitolul 2: Transformarea sorţii în destin ... 26
Capitolul 3: în căutarea sufletului ... 41

PARTEA A DOUA
LUMEA DE JOS
Capitolul 4: Spaţiul Traumelor ... 60
Capitolul 5: Spaţiul Contractelor Sufletului ... 78
Capitolul 6: Spaţiul Graţiei ... 98
Capitolul 7: Spaţiul Comorilor ... 110
Capitolul 8: Animale de putere ... 122

PARTEA A TREIA
LUMEA DE SUS
Capitolul 9: Navigând odată cu destinul: iubire, putere, bani şi sănătate ... 138
Capitolul 10: Sacrificarea vacilor sacre ... 152
Capitolul 11: Călătoria pentru recuperarea destinului ... 162
Capitolul 12: Să dezvoltăm corpuri noi ... 181

Postfaţă ... 197
Cuvânt de recunoştinţă ... 199
Despre autor ... 200

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0258 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.