Rugaciunea inimii in creștinism si sufism

Rugaciunea inimii in creștinism si sufism
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-973-47-3695-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 96
Format: 14*20
Categoria: Crestinism

DESCRIERE

Rugăciunea inimii în creștinism și sufism - Vaughan-Lee Llewellyn 
 

Lucrarea Rugăciunea Inimii în creștinism și sufism îl îndrumă pe cititor să urce treptele rugăciunii contemplative. Bazându-se atât pe surse creștine, cât și pe surse sufite – cum ar fi Sf. Tereza de Ávila, ‘Attār, Sf. Ioan al Crucii sau Rūmī –, precum și pe propria experiență, Llewellyn Vaughan-Lee descrie rugăciunea mistică, o modalitate de a crea o relație vie cu Divinul din inimă. Prin Rugăciunea Inimii, practicantul este atras către liniștea interioară a adevăratei comuniuni cu Dumnezeu.

Această carte de mici dimensiuni este ca o ofrandă a inimii, care reunește tradițiile mistice creștină și sufită într-o unitate a iubirii din care
ambele fac parte. De ea poate beneficia orice practicant al rugăciunii, orice om care vrea să găsească în inima sa relația cu Dumnezeu.

Liniștea este limba pe care o vorbește Dumnezeu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0329 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.