Respira pur si simplu

Respira pur si simplu
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 240
Format: 13*20 cm

DESCRIERE

Respiră pur şi simplu - cum să stăpânești respirația pentru a reuși în viață, în dragoste, în afaceri și nu numai -Dan Brule

 
Cum ar fi dacă ți-ai controla reacțiile și ți-ai schimba destinul doar prin controlul respirației? Acum poți. În acest manual complet, renumitul Dan Brulé își împărtășește pentru prima dată tehnica de stăpânire a respirației, care a ajutat peste 100 000 de oameni din 45 de țări.

Respiră pur și simplu este un ghid simplu și revoluționar ce dezvăluie secretul din spatele a ceea ce atleții de elită, campionii din arte marțiale, trupele SEAL și yoghinii cunosc dintotdeauna: controlându-ți respirația, îți controlezi de fapt starea de bine și nivelul de performanță.

Respirația te ajută la gestionarea durerii acute/cronice, la diminuarea insomniei, scăderea în greutate, anularea deficitului de atenție, îndepărtarea anxietății, depresiei și stresului posttraumatic. De asemenea, îmbunătățește intuiția, creativitatea, starea de mindfulness, stima de sine, leadershipul și multe altele.

Îmbunătățește-ți starea de sănătate, liniștește-ți mintea și realizează performanțe maxime cu ajutorul unei resurse simple și aflate literalmente chiar sub nasul tău: respirația!

 

CUPRINS:

 

Cuvinte de apreciere... 5
Cuvânt înainte... 11
Introducere: Suflul vieţii... 13

1. Puterea de a stăpâni respiraţia... 19
2. Respiră pentru a-ţi transforma corpul... 35
3. Respiră pentru a-ţi transforma mintea... 97
4. Respiră pentru a-ţi transforma spiritul... 137
5. Respiră succesul în viaţă, dragoste, afaceri şi dincolo de acestea... 181
6. Provocarea stăpânirii respiraţiei în 21 de zile... 193

 

Postfaţă... 231
Mulţumiri... 235
Resurse suplimentare... 237

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0223 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.