Reiki si invataturile hristice

Reiki si invataturile hristice
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
ISBN: 978-606-92283-1-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 160

DESCRIERE

…cei ce aleg initierea în sistemul reiki, prin aportul energetic conferit de initiere, dobandesc automat o putere mai mare asupra lumii înconjuratoare.

Folosirea acestei puteri fara a cunoaste si mai ales fara o întelegere corecta a legilor spirituale poate fi o arma periculoasa, sofisticata si imprevizibila pentru proaspatul initiat. Vazand cum Universul îl asculta, cum lumea îi face pe plac, initiatul poate ajunge la o automultumire de sine, aceasta ducand implicit la plafonare spirituala.

Prin intermediul Noului Testament toate legile spirituale necesare pentru a evolua, dar si pentru a duce o viata împlinita pe Pamant sunt la îndemana tuturor.

Iisus a dorit raspandirea cunoasterii înca de acum doua milenii. Cu toate acestea putini sunt cei ce îi cunosc cu adevarat învataturile, care înteleg semnificatia lor si mai ales, putini sunt cei ce le aplica în viata lor.

Misterul pildelor biblice li se pare unora inaccesibil si inaplicabil în viata unui neinitiat, însa “misterul” cuvintelor lui Iisus sta tocmai în simplitatea si adevarul spuselor sale. Tehnica sa e iubirea.

Piata cartilor abunda în scrieri referitoare la spirit, legi divine, comunicari extrasenzoriale, învataturi din diverse surse mai mult sau mai putin precizate ori credibile, însa majoritatea ignora cele mai adevarate si simple tehnici de evolutie spirituala prezentate de Cel ce si-a dovedit indubitabil iubirea pentru omenire si dorinta de a ne ajuta sa ne întoarcem cu toti catre divinitate, în acel loc numit simplu Acasa.

Însa cu cat cunoastem mai mult, cu atat vocea constiintei nu tace. Ignorata, ea se retrage undeva în adancurile inconstientului nostru si de acolo vorbeste prin intermediari: frustrari, tensiuni, manie, mahnire, furie, boala.

Prezint în aceasta carte o explicatie moderna a vechilor pilde biblice. Fac apel la cunoasterea conferita de reiki si de stiintele spirituale, si mai putin la stiinta care prin noile sale descoperiri nu face decat sa confirme atat principiile reiki cat si legile spirituale.

… am ales acele pilde din care se pot extrage învataturile ce sunt necesare si utile întelegerii si aplicarii legilor cosmice, de catre oricine îsi doreste sa vindece prin reiki si prin aplicarea legilor spirituale, atat propriul sau suflet, cat si pe cel al semenilor.

Fie ca Lumina si întelepciunea sa ne calauzeasca.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0232 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.