Reiki, manual de initiere. Un ghid complet pentru practica Reiki

Reiki, manual de initiere. Un ghid complet pentru practica Reiki
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
ISBN: 978-973-8471-57-3
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 230

DESCRIERE

Orice om are capacitatea înnăscută de a opera cu energiile Reiki, dar practica Reiki este bine să fie întotdeauna precedată de dobândirea unei cunoaşteri teoretice cât mai solide, aşa cum este predată ea de maeştrii Reiki la seminariile de pregătire.

Manualul de iniţiere în Reiki descrie pe înţelesul tuturor secretele şi posibilităţile de folosire a acestei forţe vindecătoare subtile, precum şi maniera în care puteţi beneficia de ea. Este un manual introductiv, dar detaliat şi precis, care poate fi utilizat cu real folos inclusiv de practicanţii mai vechi.

Walter Lubeck descrie "calea iubirii vindecătoare", revelând deopotrivă posibilităţile şi limitele acestei metode terapeutice în tratamentul integral al corpului. Poziţiile de Reiki sunt prezentate în ilustraţii clare, pline de sensibilitate, în timp ce textul descrie în detaliu efectele acestora asupra organismului şi asupra sistemului energetic subtil al corpului (chakra-elor).

În plus, veţi învăţa din această carte cum puteţi include în tratamentul Reiki pietrele semipreţioase şi mirosurile parfumate, cum puteţi trata prin Reiki plantele şi animalele şi veţi primi răspunsuri la majoritatea întrebărilor legate de Reiki.

Cartea de faţă se dovedeşte extrem de utilă în această direcţie, contribuind la lărgirea acestei cunoaşteri şi facilitând astfel aplicarea practică a cunoştinţelor dobândite. Dat fiind că medicina biologică este pe punctul de a-şi atinge limitele, credem că într-un viitor apropiat Reiki va căpăta o importanţă din ce în ce mai mare, cu atât mai mult cu cât nu provoacă niciodată daune permanente şi ireversibile, fiind în schimb un adjuvant nepreţuit în orice medicină alternativă.

Reiki este un cuvânt japonez care înseamnă Energia Universală a Vieţii. Cu ajutorul acestei metode, puteţi descoperi cum să vă armonizaţi interior prin acţiunile dumneavoastră în lumea exterioară. La ora actuală, tot mai mulţi oameni din întreaga lume devin din ce în ce mai entuziaşti în privinţa metodei Reiki de vindecare naturală, care permite acumularea acestei energii nepreţuite.

CUPRINS:

CAPITOLUL UNU
Reiki-Do: Calea Iubirii Vindecătoare... 17

CAPITOLUL DOI
Posibilităţile şi limitele aplicaţiilor Reiki... 35

CAPITOLUL TREI
Proceduri sau ritualuri pregătitoare pentru tratamentul integral al corpului prin Reiki... 41

CAPITOLUL PATRU
Avantajele tratamentului integral al corpului prin Reiki... 53

CAPITOLUL CINCI
Poziţiile palmelor în tratamentul integral al corpului prin Reiki şi efectele lor asupra corpului organic şi asupra învelişurilor subtile... 59

CAPITOLUL ŞASE
Alte aplicaţii Reiki specifice... 85

CAPITOLUL ŞAPTE
Diferite metode de depistare a dezechilibrelor în sistemul energetic subtil... 91

CAPITOLUL OPT
Lucrul cu chakra-ele în practica Reiki... 99

CAPITOLUL NOUĂ
Reiki şi cristalele... 135

CAPITOLUL ZECE
Reiki şi mirosurile parfumate... 149

CAPITOLUL UNSPREZECE
Reiki şi meditaţia... 157

CAPITOLUL DOISPREZECE
Reiki şi medicamentele... 169

CAPITOLUL TREISPREZECE
Aplicarea tratamentului Reiki în cazul plantelor şi animalelor... 175

CAPITOLUL PAISPREZECE
Posibilităţile gradelor doi şi trei de Reiki... 185

CAPITOLUL CINCISPREZECE
Răspunsuri la întrebările cele mai frecvente care mi-au fost puse... 189

CAPITOLUL ŞAISPREZECE
Contactul şi creşterea mea personală cu energia Reiki... 201

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0403 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.