Raspunsuri la intrebari. Diagnosticarea karmei - vol. 5

Raspunsuri la intrebari. Diagnosticarea karmei - vol. 5
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 978-954-9481-22-8
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 332

DESCRIERE

Calitatea informaţiei este dată de apropierea mea faţă de iubire şi Dumnezeu şi de ne-ataşarea mea de valorile umane, şi în special de cele spirituale. Nu doar dragostea pentru bani trebuie oprită, ci şi ataşamentul faţă de idealuri.

Cu cât sunt mai puternice suferinţele omului în timpul nenorocirilor, bolilor şi cu cât încearcă mai puţin să depindă de ele îndreptându-se către Dumnezeu păstrând şi intensificând iubirea faţă de El, cu atât sufletul omului devine mai curat.

Fiecare dintre noi, într-o măsură sau alta parcurge acest drum. Iar puritatea sufletului în cazul acesta nu este într-atât determinată de cantitatea şi profunzimea suferinţei cât de concentrarea asupra iubirii divine şi de dorinţa apropierii de ea.

Pe măsură ce merg mai departe, volumul informaţiei creşte, iar în spatele frazelor asemănătoare se ascunde un sens tot mai adânc. Acest fapt permite omului care a citit cartea să se schimbe şi mai mult. Sunt adesea întrebat: cât durează transformările pozitive după întâlnirea cu mine sau după citirea cărţilor? „Dacă se schimbă caracterul dumneavoastră, vă părăseşte şi boala, răspund eu. Pe cât de profunde vor fi modificările caracterului dumneavoastră, pe atât veţi fi de sănătos."

Cartea se intitulează „Răspunsuri la întrebări” şi se prea poate ca mulţi să nu primească răspunsuri la ceea ce îi frământă. Bine ar fi dacă oamenii ar înţelege că cel mai de seamă lucru nu este întrebarea sau răspunsul concret. Drumul însănătoşirii este drumul către Dumnezeu. Şi aici sentimentele sunt mai importante decât gândurile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0412 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.