Rascumpararea. Lucrare a iubirii si dreptatii dumnezeiesti

Rascumpararea. Lucrare a iubirii si dreptatii dumnezeiesti
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 184

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Adeseori coplesiti de grijile si necazurile vietii cotidiene, uitam de faptul care i-a dat Apostolului Pavel încrederea neclintita de a spune: „Cine ne va desparti pe noi de dragostea lui Hristos?” (Rom. 8, 35). Cititi ce ne spune despre aceasta cel mai de seama scriitor duhovnicesc al Bulgariei veacului al xx-lea, autorul cartilor: „Leacul uitat”, „Rostul patimirilor”, „Viata duhovniceasca a crestinului ortodox”, „Talcuiri la Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul”, arhimandritul SERAFIM ALEXIEV, într-o lucrare fundamentala: „Rascumpararea”.

O carte despre cea mai buna veste din lume. O carte împotriva tuturor grijilor si problemelor. O carte despre temeiul nadejdii noastre.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0255 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.