Puterea semnificației

Puterea semnificației
Preț: 58,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 384

DESCRIERE

Puterea semnificației. Cladește-Vi o viată care merită traită - Emily Esfahani Smith

 

Trăim într-o epocă obsedată de fericire, pe care însă ne e din ce în ce mai dificil s-o definim, deși o găsim, ca promisiune, aproape pretutindeni. Tot paradoxal este că suntem tot mai deprimați, mai obosiți, mai derutați – suntem mai nefericiți. Mulți dintre noi am uitat că sentimentul de împlinire și cel de mulțumire nu vin atât din faptul de a ne simți bine, ci din cel de a-i face pe ceilalți să se simtă bine, nu din a acumula, ci din a dărui.

Emily Esfahani Smith reia acest adevăr fundamental și îl argumentează de-a lungul unui demers în care împletește cele mai recente descoperiri din psihologie, literatură, istorie, științele sociale cu propria experiență, începând din copilărie. Toate acestea, într-un stil accesibil marelui public, incitant, comparabil cu al celor mai talentați povestitori.

 

CUPRINS:
 

Introducere

Capitolul 1 O criza a semnificatiei

Capitolul 2 Sentimentul de apartenenta

​​​​​​​Capitolul 3 Scopul

​​​​​​​Capitolul 4 Povestitul

​​​​​​​Capitolul 5 Transcedentalul 

​​​​​​​Capitolul 6 Dezvoltarea personala

​​​​​​​Capitolul 7 Culturi axate pe dobandirea semnificatiei

Concluzie 

Multumiri

Note

Indice

Un ghid al cititorulului

​​​​​​​Conversatie cu Emily Esfahani Smith

 

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0242 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.