Poveşti pentru a iubi, poveşti pentru a ne iubi

Poveşti pentru a iubi, poveşti pentru a ne iubi
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-88454-8-0
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 288

DESCRIERE

"După cum am aflat deja, poveştile ne ajută să ne vindecăm. Prin ele se pot spune lucrurile nespuse, se pot descifra contradicţiile, se pot vindeca rănile din trecut sau din prezent. Ne ajută să creştem, să ne împlinim şi să fim în armonie cu noi înşine. Fac posibilă reconcilierea, în interiorul nostru, a diferitelor dimensiuni ale condiţiei noastre umane, psihicul, corpul şi spiritul, care uneori se deovedesc a fi în contradicţie.

Conţin cuvinte care ne învăluie, ne mângâie sau ne îmbrăţişează cu prietenie, ne propun asocieri de idei care clarifică lucrurile şi ne trimit spre limitele imaginarului şi ale realului." Jacques Salomé

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0222 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.