Poti sa-ti vindeci viata

Poti sa-ti vindeci viata
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Autor:
ISBN: 978-606-8080-23-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 312

DESCRIERE

Aşa-zisele boli fizice sunt create chiar de noi, prin gândurile noastre. Cele mai dăunătoare tipare mentale care conduc la declanşarea bolilor sunt: resentimentele, critica excesivă şi vinovăţia.

Eliminarea completă a resentimentelor poate vindeca până şi cancerul. În acest scop, noi trebuie să ne eliberăm de trecut şi să îi iertăm pe toţi oamenii care ne-au făcut vreodată rău. Dar mai presus de toate, trebuie să învăţăm să ne iertăm şi trebuie să începem să ne iubim pe noi înşine.

Auto-aprobarea şi acceptarea de sine în momentul prezent sunt principalele două căi prin care putem declanşa schimbările pozitive în fiinţa noastră. Atunci când ne iubim cu adevărat pe noi înşine, toate celelalte domenii din viaţa noastră funcţionează impecabil.

La nivelul infinităţii vieţii, totul este perfect, integral şi desăvârşit. Şi totuşi, viaţa se schimbă în permanenţă. Nu există început şi sfârşit, ci doar o reciclare constantă a substanţei şi a experienţelor. Viaţa nu este niciodată statică sau stagnantă, întrucât fiecare moment este veşnic nou.

Eu sunt una cu Puterea care m-a creat, iar aceasta mi-a dat capacitatea de a-mi crea propriile circumstanţe de viaţă. Mă bucur să ştiu că deţin această putere mentală, pe care o pot folosi aşa cum doresc.

Fiecare moment al vieţii reprezintă un nou început şi o îndepărtate de trecut. Momentul prezent reprezintă pentru mine începutul unei noi vieţi. În lumea mea, totul este perfect.


Am organizat această carte în aşa fel, încât, când o citeşti, să te simţi ca şi cum ai fi pacientul meu la o consultaţie, sau ai fi un participant la un seminar. Dacă vei face exerciţiile prescrise în mod progresiv, aşa cum sunt descrise în carte, când vei termina-o de citit, vei fi început deja să-ţi schimbi viaţa.

Aş sugera să citeşti cartea o dată de la început la sfârşit. Apoi, reciteşte-o încet şi de data aceasta, fă cu seriozitate exerciţiile recomandate. Dă-ţi timp să lucrezi cu fiecare exerciţiu. Dacă poţi, încearcă să exersezi cu un prieten sau un membru al familiei.

Fiecare capitol se deschide cu o afirmaţie. Fiecare afirmaţie este bună să o foloseşti atunci când lucrezi cu aspectul corespunzător din viaţa ta. Ia două sau trei zile să studiezi şi să lucrezi cu fiecare capitol. Repetă în scris şi verbal afirmaţia ce deschide fiecare capitol.
Capitolele se încheie cu o serie de afirmaţii. Aceasta este o succesiune de idei pozitive desemnate să schimbe conştiinţa. Citeşte-le de câteva ori pe zi.

Închei această carte prin a vă împărtăşi povestea vieţii mele. Ştiu că asta vă va arăta că indiferent de unde venim fiecare şi indiferent cât de jos e locul din care venim, putem să ne schimbăm viaţa radical, înspre bine.
Vreau deasemeni să ştiţi că în timp ce veţi lucra cu aceste idei, sprijinul meu plin de dragoste va fi cu voi.

CUPRINS:

Partea I Introducere

Ceea ce cred eu... 1

Partea a II-a O şedinţă cu Louise

Care este problema?... 13
De unde vine ea?... 25
Acesta este adevărul?... 33
Şi acum, ce facem?... 41
Rezistenţa la schimbare... 49
Cum să te schimbi... 63
Construind noul... 75
Munca zilnică... 87

Partea a III-a Să punem toate aceste idei în practică

Relaţiile umane... 99
Munca... 105
Succesul... 109
Prosperitatea... 113
Corpul uman... 123
Lista... 145

Partea a IV-a Concluzie

Povestea mea... 219
Postfaţă... 229
Adânc, în centru... 237

Apendix
Recomandări pentru vindecare holistică... 238
Material suplimentar... 240

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0441 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.