Postul ortodox si mancarile de post

Postul ortodox si mancarile de post
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc 0
Anul publicării: 2012
Pagini: 160
Format: 12*16.5

DESCRIERE

Postul ortodox şi mâncările de post - Gheorghe Babut

 
Când începea postul mamele nostre spălau vasele cu leşie şi pâna la Paşti mâncam numai de post. Prin anii 1950-1989 se mânca pâine de mălai (porumb), nu era deloc pâine de grâu. Mama ungea trepşa (tigaia) cu ulei, cu o pană de gâscă şi cocea pâinea, căci uleiul era foarte puţin şi aşa petreceam cele 50 de zile din Postul Paştilor, pâinea de grâu era 1 kg la Paşti, de Pască şi 1 kg la Crăciun. Azi, 2000-2013 uleiul şi pâinea de grâu sunt din belşug şi de ce nu posteşti, ortodoxule? Ce uşor este să posteşti azi. Nu mai postim fiindcă nu mai avem credinţă. Postul este fapta credinţei noastre. De ce este boală 
? Fiindcă nu-i post. De ce este cancer şi murim? Pentru că nu mâncăm Carnea lui Dumnezeu-Împărtăşania. Să ne trezim odată, ortodoxia este POST-SPOVEDANIE-îMPĂRTĂŞANIE.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0432 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.