Pomul comorii
62,00 lei
65,00 lei (-4,62%)

Pomul comorii

Pomul comorii
-4,6%
Preț: 62,00 lei
65,00 lei (-4,62%)
Promoția expiră la 23.09.2021
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 112
Format: 20*26

DESCRIERE

Pomul comorii - John & Cindy Trent, Gary & Norma Smalley

 
Vă invităm la o aventură alături de patru animale care întruchipează cele patru tipuri principale de personalitate: leul, conducătorul înnăscut, care preia conducerea în orice împrejurare și salvează situația (de cele mai multe ori), castorul, perfecționistul care face totul cu timp dar de calitate, foca, având drept motto al vieții: „să ne simțim bine“ și care îi molipsește pe toți prin optimismul ei și, în fine, câinele, recunoscut pentru loialitatea sa neclintită și sensibilitate la nevoile altora. Aventura se încheie cu bine, dar premiul cel mai mare a fost să lucreze împreună și să învețe să folosească aptitudinile înnăscute.

De asemenea, cartea are un omolog pentru lumea adulților (de fapt pentru „jungla lor“), Cele două fețe ale dragostei, care abordează aceste patru tipuri de personalitate la nivelul adulților, teza cărții fiind că dragostea autentică are două fețe, una tandră și una fermă. Vă lăsăm să descoperiți cum se împarte cele patru animale în aceste două direcții.Parintilor din partea lui John si a lui Gary

Ce veţi citi în continuare este povestea a patru prieteni care au aflat cât de mult au nevoie unul de celălalt. Dacă veţi privi mai atent, veţi observa că este povestea a patru tipuri diferite de personalitate și veţi afla de ce fiecare tip este unic în felul lui.

În propriile noastre familii, cât și în sute de alte cămine, am văzut cât de benefică este înţelegerea trăsăturilor de caracter ale celorlalţi membri ai familiei. Animalele din această carte îi vor învăţa, atât pe părinţi, cât și pe copii, cât de important este fiecare tip de personalitate.

La sfârșitul cărţii se află un test de personalitate care vă va fi de folos ca să-i ajutaţi pe copii să-și descopere trăsăturile personalităţii. Când veţi citi cartea împreună cu copiii dumneavoastră și veţi completa chestionarul de la sfârșit, veţi vedea atât familia dumneavoastră, cât și pe prieteni, într-o lumină nouă. Veţi descoperi care este tipul dumneavostră predominant de personalitate: leu, focă, castor, sau câine.

Deci, dacă căminul dumneavoastră seamănă uneori cu o grădină zoologică sau, mai rău, cu o junglă, nu disperaţi. Există speranţe. Când veţi înţelege trăsăturile unice ale personalităţii membrilor familiei, mai ales pe cele ale copiilor, puteţi să începeţi să speraţi că veţi avea familia unită pe care v-aţi dorit-o dintotdeauna.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Carti pentru copii

Created in 0.0208 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.