Personalitatea nevrotica a epocii noastre

Personalitatea nevrotica a epocii noastre
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
Anul publicării: 2010
Pagini: 216

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Karen Horney ajunge la concluzia că factorii generatori de nevroze sunt îndeosebi de natură socială. Sondajele ei sociologice, precum şi cunoaşterea studiilor acelor antropologi care au cercetat comparativ diverse civilizaţii, i-au format convingerea că civilizaţia actuală, construită pe concurenţă şi pe agresivitate, constituie terenul pe care în mod fatal se dezvoltă personalităţi patologice.

Scopul care a călăuzit-o pe autoare în scrierea acestei cărţi – după cum singură declara – a fost acela de a descrie exact nevroticul care trăieşte printre noi, cu conflictele care îl macină, cu anxietăţile, cu suferinţele şi numeroasele dificultăţi pe care le are în relaţiile cu ceilalţi şi cu sine însuşi.

Cartea este adresată deopotrivă profanilor interesaţi şi acelora care prin profesia lor au de-a face cu persoane nevrotice; psihiatri, asistenţi sociali, educatori, antropologi, sociologi etc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0210 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.