Pelerinul rus

Pelerinul rus
Preț: 9,00 lei
Disponibilitate: stoc limitat - stoc 1
Autor:
ISBN: 973-98327-3-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 224

Vreau mai multe informații!

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați numărul de telefon la care puteți fi contactat
*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
?
Completați întrebarea dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Pelerinul rus este istoria exemplara a unui crestin care începe prin a se întreba, plin de uimire, cum poate omul sa se roage „neîncetat", potrivit îndemnului Apostolului, si care, pornind în cautarea raspunsului, ajunge, din marea milostivire a lui Dumnezeu, sa dobândeasca lucrarea plina de har a rugaciunii lui Iisus si sa descopere astfel ca, într-adevar, împaratia lui Dumnezeu se afla înauntrul nostru (Lc. 17, 21).

Pelerinul rus face parte din acele „mici" carti care, pornite din inima, merg la inima omului, spunându-i raspicat si limpede: „De voiesti sa-ti mântuiesti sufletul si sa câstigi viata vesnica, iesi din toropeala, fa-ti semnul crucii si spune: Învredniceste-ma, Doamne, sa pun început, în numele Tatalui si al Fiului si al Sfântului Duh. Amin!"

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0187 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.