Pasiune pentru constienta

Pasiune pentru constienta
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256
Format: 13*20 cm

DESCRIERE

Pasiune pentru conștiență Trăind deschis, trăind autentic – o nouă stare de conștiință - Marc Steinberg

Milioane de oameni caută să găsească un sens dincolo de valorile clasice de siguranță, bogăție și putere. În era supraîncărcată de informații din zilele noastre, pentru a produce schimbări durabile e nevoie de mai multă conștiență, nu doar de cunoștințe. CarteaPasiune pentru conștiență îți animă dorința înnăscută de conștiență și pasiunea pentru viață!

Printre temele abordate se numără trezirea conștienței, puterea cuvintelor, sexualitatea și atracția, spirit versus materie, autenticitatea și scopul vieții. Pasiune pentru conștiență constituie o imersiune sinceră, practică și edificatoare în natura ego-ului, a eului și a felului în care ne creăm viața.

Înțelegerea potrivită venită la momentul potrivit transformă pentru totdeauna viața unui om. Împreună putem crea o lume nouă, în care să ne trezim în fiecare dimineață cu entuziasm, liniște sufletească și iubire.

 

CUPRINS:

Nota autorului

Prefata

Partea I

Pasiune pentru constientizare

Partea a II-a

Conversatii cu Marc Steinberg

Despre autor

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Dezvoltare personala/Leadership

Created in 0.0235 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.