Opere complete. Vol. 2 - Viata intima

Opere complete. Vol. 2 - Viata intima
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 222

DESCRIERE

Opere complete. Vol. 2 - Viaţa intimă - Hermann Keyserling

 
Numitorul comun al aspiraţiilor omeneşti nu poate fi aşa zisa fericire atinsă (este ea aşa vreodată?), ci numai şi numai ceea ce duce la fericire, activitatea care ne face fericiţi. Acest singur numitor comun, însă, este Creativitatea. 

Orice bucurie de atrăi este totodată şi bucurie de a muri. Un optimism laş şi neghiob a hipnotizat atât de bine opinia publică din toate ţările, încât un imens număr de bărbaţi şi de femei se cred gata să renunţe la orice bucurie profundă, cu condiţia să nu apară nimic care ar putea să le tulbure acest optimism. Dacă renunţă în modul acesta la creativitate, omul e nevoit să idelizeze rutina. De unde şi idealul unei vieţi complet mecanizate în care totul merge ca pe roate. 
 
CUPRINS:
 
Prefata
Sanatate
Proprietate
Familie
Casnicie
Progres
Creativitate
Ratiune si religie
Postfata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0208 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.