Obiectivul - Etapa constientizarii 5

Obiectivul - Etapa constientizarii 5
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc furnizor - stoc 1
Autor:
ISBN: 978-606-8935-15-7
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 148

Recomandă unui prieten

De la:

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail

Către:

*
?
Completați numele prietenului dumneavoastră
?
Completați adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Obiectivul - Etapa constientizarii 5 - Amratra

Obiectivul- Etapa Constientizarii este a cincea carte dintr-un ciclu de cinci carti care vor constitui ghidul de traversare a perioadei actuale si viitoar pe care omenirea le va parcurge.

Etapa Constientizarii este ultima fila care incheie ciclul primar de transformare a civilizatiei umane pe planeta Pamant. Cartea este scrisa prin channeling si cuprinde modul in care orice om trebuie sa invete sa gandeasca.
Transforma-ti acum gandirea, intelegerea, schimba-ti mentalitatea si fii pregatit pentru saltul iminent al Umanitatii!

Cartile din Ciclul Etapa Constientizarii, respectiv: Incotro, Directia, Desprinderea, Acum si Obiectivul, au rol de repozitionare a gandirii si de schimbare a mentalitatii. Fiecare capitol contine o explicatie, o clarificare in acord cu titlul respectiv. Desi nu au legatura unele cu altele, capitolele cuprinse in carti trebuie citite cu rabdare si in ordine. Uneori, in text, anumite explicatii pot parea repetitive. Acest lucru se datoreaza faptului ca mesajele sunt adresate unei palete vaste de cititori, cu niveluri diferite de pregatire, repetitia avand rol de integrare. 
Pe parcursul ciclului celor cinci carti, se pleaca de la idei simple, considerate cunoscute de catre oricine. Informatia este prezentata gradual, iar ultimele volume se adreseaza nivelurilor superioare de intelegere. 
Cartile trebuie citite cu rabdare pentru a te familiariza cu modul de abordare, urmarindu-se ca tu sa reusesti sa cuprinzi menirea existentei tale pe aceasta planeta si totodata sa te adaptezi perioadei viitoare. 
Limbajul ales este simplu si pe intelesul tuturor. Remodelandu-ti gandirea, te vei inalta la un nivel superior de intelegere. - Amratra 
 
Divin înseamnă să te înalţi ca spirit şi să cuprinzi integral evoluţia umanităţii şi realitatea din context. A fi divin înseamnă că tot ceea ce ai învăţat şi ai înţeles trebuie acum folosit pentru a împinge omenirea să facă pasul spre următoarea treaptă.
 
Divin înseamnă să contribui permanent cu ceea ce ştii şi poţi crea tu bun pentru societate, astfel încât să-i sprijini şi pe ceilalţi să înainteze.
 
Divin înseamnă să nu urăşti, să nu fii lipsit de respect, să nu ai interese ascunse, să nu te laşi cumpărat de fast şi bani pentru ocazia de a-i obţine, de a folosi cu rost toate acestea doar în slujba Planetei şi a semenilor tăi.
 
Divin înseamnă că ai deprins siguranţa că şi tu eşti divin atâta vreme cât îţi vei asuma în mod real rolul de creator sosit pe Pământ cu scopul de a aduce beneficii celorlalţi.
 
Divin înseamnă să întorci situaţia existentă orientându-i pe ceilalţi în direcţia viabilă, aceea de a se purta civilizat şi de a cuprinde sensul vieţii...
 
CUPRINS:
 
Nota autorului
Cuvant inainte
1. Intoarcerea spre viitor
2. Planificarea obiectivelor
3. Inceputul sfarsitului
4. Dragostea ca mod de a fi 
5. Dezvoltarea intelegerii si integrarea acesteia in comportament
6. Apusul ciclului primar
7. Concretizarea schimbarilor
8. Extinderea noilor concepte la nivel de planeta
9. Importanta ta in contextul actual
10. Noi moduri de preluare a informatiei
11. Rigurozitatea asamblarii noului tip de societate
12. Constructia unui nou mod de viata 
13. Noile reguli si implementarea lor
14. Mersul inainte
15. Cei care vor fi lideri
16. Simtirea si iubirea
17. Efectul transformarii mediului inconjurator 
18. Noile intervale de functionare 
19. Eu in noua etapa
20. Iminenta trecerii spre o noua etapa
21. Ce este nou fata de ceea ce a fost vechi. Schimbari concrete
22. Gandirea de tip nou si insusirea ei
23. Trecutul cu bune si cu rele
24. Istoria si viitorul complet al omenirii
25. Obiective de indeplinit in noua etapa
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0248 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.